... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net
Sport za djecu - upisi u sportsku školu 2019./2020.

Sport za djecu svih uzrasta u sportskoj školi Olimpići

Sport za djecu u sportskoj školi Olimpići i ove godine kreće s upisima.

Olimpići posljednjih 11 godina pružaju najbolji sport za djecu i to za uzraste već od dvije i pol pa sve do 14 godina i to ne samo kroz sportsku školu već i kroz naš judo, program sportske gimnastike i program sportskog penjanja u našim sportskim centrima.

Olimpići sport za djecu provode na čak 12 lokacija gdje svake godine vježba preko 600 zadovoljne djece. Pogledajte sve naše lokacije i rasporede.

Ako želite saznati što smo sve napravili za dječji sport možete pročitati ovdje.

Upis i predbilježbu za sportsku školu, judo, sportsku gimnastiku ili sportsko penjanje možete napraviti već sada na ovom linku.

Ako ne znate još što sve Vaše dijete može naučiti i vidjeti u našoj sportskoj školi i zašto je baš to najbolji sportski program za Vaše dijete možete se najaviti za naš ogledni trening.

Olimpići kao najbolji sportski program postoji već 11 godina gdje s djecom svakodnevno vježba naših 12 kineziologa. Program je osmišljen tako da djeca svakih mjesec dana prolaze 2-3 nova sporta te ih u sportskoj godini prolaze još minimalno 2 puta.

Sportovi koje mi prolazimo i čije sposobnosti savladavamo uključuju:

Sportove s loptom: nogomet, rukomet, odbojku, ragbi
Sportove s reketom: Badminton, tenis

 

SPORTSKA ŠKOLA VEĆ OD 2 GODINE

U našem sportskom programu sudjeluju djeca već od 2.5 do 3.5 godina gdje sa smanjenim sadržajem i trajanjem treninga od 35 minuta po posebnom sportskom programu s manjim grupama do 15 djece.

Više od sportskom treningu za ovaj uzrast možete vidjeti na videu: VIDEO OLIMPICI

 

SPORT ZA DJECU OD 4-6 GODINA

Univerzalna sportska škola za djecu od 4 do 6 godina je program koji se odvija 2 puta tjedno u trajanju od 60 minuta. Ovaj sportski program je idealan, čak i nužan za uvod djeteta u svijet sporta.
Kroz njega će dijete savladati većinu sportskih vještina i sposobnosti koje djeca savladavaju u sportskim klubovima, pa tako će naučiti i voditi loptu u košarci, rukometu i nogometu, puknuti pravilno loptu s obije noge, napraviti pravilan skok šut iz rukometa, voditi pravilno lopticu palicom u hokeju, napraviti kolut, zvijezdu, premet… ali i naučiti pravilno trčati, skočiti, čučnuti, pasti itd.
Više o ovom programu možete vidjeti kroz video : VIDEO OD 4 do 6

Osim sportova redovno organiziramo najbolje kampove, najbolje obiteljske izlete i najbolje dječje evente tako da Vam sa nama nikada neće biti dosadno…

Upišite svoje dijete već danas!
Dotaknite za pojavu upisne forme.

  Molimo odaberite program:  Odaberite lokaciju upisa (nije obavezno):


  Kako ste došli do nas?
  Internet portali (Jutarni list i dr.)LetakPreporukaFacebookRadio

  Za zaštitu od spama molimo vas upišite slova i brojke sa slike:

  captcha

  Obavezno provjerite jeste li točno upisali vašu e-mail adresu, na nju će stići kopija vaše poruke.

  2.5 do 3.5 godine
  4 do 6 godina
  7 do 12 godina