... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net
O nama

Tko su Olimpići?

Sportska škola Olimpići provodi univerzalni sportski program (verificiran od MZOS-a) za djecu od 7 do 10 godina, ali i za mlađe, od 4 do 6 godina te najmanje od 2.5 do 3.5 godine.

Šestorica entuzijasta, profesori kineziologije s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom  svakodnevno uvode  djecu u  više od  15 sportova stvarajući od njih nove pobjednike.

Pobjednike?! Ne svjetske i europske prvake, nositelje rekorda, već sretnu djecu koja su pronašla  sebe u sportu i savladala prepreke i znanja za koje možda nisu niti mislila da mogu.

Tako smo krajem prošle školske godine ponovno ispratili dvadesetak novih sportaša u njihove klubove u kojima su se zasigurno pronašli i u kojima će se zadržati.

Što sve radimo?

Osim 18 sportova pomoću kojih postavljamo temelje i razvijamo raznolikosti, raspolažemo s preko 80 različitih igara koje su oblikovane prema dobi i sposobnostima. Napominjemo da su to igre u kojima svi mogu pobijediti (naravno uz kvalitetno vođenje trenera).

Organiziramo vježbanje za roditelje u vrijeme naših treninga. (više o tome)

Olimpići su poznati i po jednoj od najboljih škola plivanja, u kojoj na bazenu, uz pomoć četiri trenera, djeca proplivaju kroz 4 do 8 treninga (a neki i brže).

Program za najmlađe (od 2.5 do 3.5 g.) je definitivno naša perjanica rada sa djecom. S ovim uzrastom malo tko u svijetu sporta zna i može raditi.

Najbolji tematski i naučni izleti, triatloni i pentatloni kroz koje stvaramo naviku provođenja slobodnog vremena u prirodi, ali i aktiviramo roditelje pa i cijele obitelji također su jedno od naših brojnih aktivnosti.

Provodimo najbolje i najraznovrsnije ljetne sportske kampove u Hrvatskoj, koji uključuju preko 20 sportova unutar 5 dana.

Posjećujemo sportske klubove kroz koje upoznajemo djecu sa sportovima koje nemaju priliku vidjeti svaki dan, što može biti izvrsna motivacija koja će utjecati na napredak i postignuća u njihovoj budućoj sportskoj karijeri.

Što ne radimo?

  • štafete, zastarjeli model natjecanja koji često možete vidjeti u raznim sportskim programima, vrtićima i školama, u kojem djeca više čekaju na red nego što vježbaju;
  • igre u kojima djeca čekaju, ne dolaze do izražaja ili ispadaju (duže od 1 min);
  • sjedimo na treningu. Koliko smo puta čak i na fotografijama različitih sportskih klubova, akademija i škola vidjeli da treneri za trajanja treninga sjede. Naši treneri gotovo uvijek izlaze znojni, što puno govori o njihovoj predanosti radu.

Za kraj, kada sagledate naših posljednjih 10 godina rada primijetit ćete da su Olimpići generator trendova na području sporta za djecu, a što je rezultat kvalitetnog kadra i konstantnih edukacija.

Više o našim trenerima možete pronaći klikom na slike.