... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net
Olimpići - sportska škola
17 razlicitih sportova
Treninzi za uzraste od 2 do 12 godina
Na 9 lokacija u Zagrebu

Sportska škola Olimpići podijeljena je na tri dobne skupine:

Od 2.5 do 3.5 godine

Ako Vaše dijete ima viška energije, a još je premalo da se uključi u redovni program Olimpića onda je ovo prava grupa za vas.

Kroz ovaj program dijete će savladati osnovne prirodne oblike kretanja te neke jednostavne elemente sportova uz prilagođen metodički pristup.

Igramo se, šalimo i vježbamo dva puta tjedno po 35 minuta.

Od 4 do 6 godina

Ovo je definitivno najvažnije razdoblje u motoričkom razvoju djeteta. Kroz program univerzalne sportske škole djeca prolaze preko 15 različitih sportova. Svakih mjesec dana dolaze dva do tri nova sporta, što doprinosi maksimalnom razvitku bazičnih motoričkih sposobnosti odnosno temelja na koji će se kasnije lagano nastaviti bilo koja sportska grana ili sport. Velikom količinom različitih aktivnosti ne doprinosimo samo njihovom kvalitetnom i temeljnom razvoju već i dinamici programa te njegovoj zanimljivosti čime izbjegavamo tipično lutanje djece od sporta do sporta radi nedostatka kreativnog i uzrastu prilagođenog programa.

Vježbamo 2 puta tjedno po 60 minuta na 8 lokacija.

Od 7 do 12 godina

Ova grupa namijenjena je za djecu od 7 do 12 godina starosti.

Treninzi za ovaj uzrast održavaju se 2 puta tjedno u trajanju od 60 minuta i namijenjeni su djeci koja još nisu odabrala sport kojim se žele baviti, ali i za djecu koja se žele rekreirati. Kroz školsku godinu djeca će u više od 15 sportova savladati većinu sportskih elemenata, vještina i znanja koje redovno djeca savladavaju u klupskim sportovima, ali kroz zabavu i igru što nam omogućuje oko 75 različitih  igra prilagođene uzrastu tako da djeca podjednako sudjeluju u natjecanju i ne ispadaju iz igre. Što to znači? Igre poput graničara i štafeta kod nas ne postoje!!! Zašto? Zato jer smatramo da djeca trebaju biti jednako aktivna u svakom trenutku i punih 60 minuta. Nogometna, rukometna ili košarkaška igra kao takva se u ovom uzrastu ne primjenjuje u poznatom obliku da jedno dijete imaju loptu, a drugi samo čekaju i treće oko njih, jer tako ne napreduju sva djeca već eventualno trenutno malo bolji pojedinci.

Dosadašnjih 12 godina rada sa ovim uzrastom pokazalo je da djeca uključena u klupski sport nakon našeg programa i dalje jednako dobro napreduju i natječu se, ali nisu izgubili ono najvažnije, nisu odustali od sporta!

Upišite svoje dijete već danas!
Dotaknite za pojavu upisne forme.

  Molimo odaberite program:  Odaberite lokaciju upisa (nije obavezno):


  Kako ste došli do nas?
  Internet portali (Jutarni list i dr.)LetakPreporukaFacebookRadio

  Za zaštitu od spama molimo vas upišite slova i brojke sa slike:

  captcha

  Obavezno provjerite jeste li točno upisali vašu e-mail adresu, na nju će stići kopija vaše poruke.

  2.5 do 3.5 godine
  4 do 6 godina
  7 do 12 godina