... već 13 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net
Vježbanje za mame i bebe - Vrbani, Radnička i Fitnes centar Vita

Vježbanje za mame i bebe

Svaka mama nakon poroda teži liniji kakvu je imala prije trudnoće, a i samo majčinstvo i ovom periodu traži tjelesnu formu zbog stalnih podizanja, spuštanja i nošenja djece, pa se tako mame često žale na bolove u leđima, ramenima i rukama.

Važnost vježbanja za mame i bebe ne leži samo u vraćanju forme i oblikovanje tijela u mama već i kvalitetnog povezivanja djeteta i majki kroz aktivnost uz puno poljubaca, dodira i osmjeha.

Programi se provode dva puta tjedno u trajanju od 45 minuta u jutarnjim satima od 9.15 do 10 sati Joga za Mame i Bebe te od 10.15 do 11 sati Mama i Beba GYM.

Programi se provode na tri lokacije u Zagrebu: u našim sportskim centrima na Vrbanima (shopping centar Point) utorkom i četvrtkom i u Radničkoj (Katran) ponedjeljkom i srijedom te u Fitnes centru Vita ponedjeljkom i srijedom. Probni trening je besplatan.

MAME I BEBE GYM

Kako bi se Vaše tijelo što prije vratilo u formu pripremili smo za Vas interaktivne vježbe. Vježbat ćemo s puno dodira i poljubaca s ciljem jačanja emotivne i fizičke veze između mame i bebe. Trening se sastoji od vježbi pilatesa, korektivne gimnastike te vježbi za posturu cijelog tijela. Vježbe su usmjerene na jačanje musculature cijelog tijela s naglaskom na jačanje abdominalnih mišića i ligamenata koji su oslabjeli nakon poroda. Vježbe na treningu su koncipirane tako da utječu na poboljšanje tonusa mišića cijelog tijela, koordinaciju i ravnotežu, pravilno disanje, pravilno držanje tijela kako u stojećem tako u sjedećem položaju te postepenog vraćanja u psihofizičku formu nakon poroda.
Ugođaj na satu biti će opušten te će mami biti u svakom trenutku omogućeno da udovolje potrebama svoje bebe; nahrane dijete, premotaju…

YOGA ZA MAME I BEBE

Mame se na ovim satovima postepeno vraćaju u formu vježbama disanja, istezanja,vježbama za cijelu posturu tijela s naglaskom na vježbe za abdominalne mišiće i ligamente koji su oslabjeli nakon poroda pa ih je potrebno postepeno ojačati. Vježbe se provode zadržavanjem pozicija tijela tipičnih za yogu. Vježbe su pomno odabrane a usmjerene su na vraćanje energije, jačanje mišića trbuha i leđa te otklanjanja napetosti u vratnom djelu kralježnice i ramena. Na satu se maksimalno prilagođavamo potrebama djeteta.

ACRO GYM

Trening osmišljen za roditelje i stariju djecu koji utječe na razvoj više faktora; povjerenje, ravnotežu, koordinaciju, gipkost, zabavu i osjećaj bliskosti roditelja i djeteta. Roditelj i dijete na trening dolaze i vježbaju zajedno čime pozitivno utječu na posturu tijela i obiteljsko zbližavanje kroz vježbe popraćene sa smjehom i zabavom.

Više informacija za programe Vježbanje za mame i bebe možete dobiti od naše trenerice i voditeljice programa diplomirane kineziologinje Željke Damjanić, prof. na mobitel 095 8641921. Probni trening je besplatan.

Upišite svoje dijete već danas!
Dotaknite za pojavu upisne forme.

Upisna forma Mame i bebe

Odaberite program:
Odaberite lokaciju:

Kako ste došli do nas?
Internet portali (Jutarni list i dr.)LetakPreporukaFacebookRadio
Za zaštitu od spama molimo vas upišite slova i brojke sa slike:

captcha

Obavezno provjerite jeste li točno upisali vašu e-mail adresu, na nju će stići kopija vaše poruke.
2.5 do 3.5 godine
4 do 6 godina
7 do 12 godina