... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net
Vježbanje za mame i bebe u Point centru na Vrbanima

Vježbanje za mame i bebe

Svaka mama nakon poroda teži liniji kakvu je imala prije trudnoće, a i samo majčinstvo i ovom periodu traži tjelesnu formu zbog stalnih podizanja, spuštanja i nošenja djece, pa se tako mame često žale na bolove u leđima, ramenima i rukama.

Važnost vježbanja za mame i bebe ne leži samo u vraćanju forme i oblikovanje tijela u mama već i kvalitetnog povezivanja djeteta i majki kroz aktivnost uz puno poljubaca, dodira i osmjeha.

Programi se provode dva puta tjedno u trajanju od 45 minuta u jutarnjim satima od 9.15 do 10 sati te od 10.15 do 11 sati Mama i Beba GYM.

Program se provodi u Point centru na Vrbanima utorkom i četvrtkom. Probni trening je besplatan.

MAME I BEBE GYM

Kako bi se Vaše tijelo što prije vratilo u formu pripremili smo za Vas interaktivne vježbe. Vježbat ćemo s puno dodira i poljubaca s ciljem jačanja emotivne i fizičke veze između mame i bebe. Trening se sastoji od vježbi pilatesa, korektivne gimnastike te vježbi za posturu cijelog tijela. Vježbe su usmjerene na jačanje musculature cijelog tijela s naglaskom na jačanje abdominalnih mišića i ligamenata koji su oslabjeli nakon poroda. Vježbe na treningu su koncipirane tako da utječu na poboljšanje tonusa mišića cijelog tijela, koordinaciju i ravnotežu, pravilno disanje, pravilno držanje tijela kako u stojećem tako u sjedećem položaju te postepenog vraćanja u psihofizičku formu nakon poroda.
Ugođaj na satu biti će opušten te će mami biti u svakom trenutku omogućeno da udovolje potrebama svoje bebe; nahrane dijete, premotaju…

Više informacija za programe Vježbanje za mame i bebe možete dobiti od naše trenerice i voditeljice programa Ivane Pavić, mag. cin. na mobitel 091 6164 040. Probni trening je besplatan.

Upišite svoje dijete već danas!
Dotaknite za pojavu upisne forme.

  Upisna forma Mame i bebe

  Odaberite program:

  Odaberite lokaciju:


  Kako ste došli do nas?
  Internet portali (Jutarni list i dr.)LetakPreporukaFacebookRadio

  Za zaštitu od spama molimo vas upišite slova i brojke sa slike:

  captcha

  Obavezno provjerite jeste li točno upisali vašu e-mail adresu, na nju će stići kopija vaše poruke.

  2.5 do 3.5 godine
  4 do 6 godina
  7 do 12 godina