+385 98 9424 186
info@olimpici.net
Vježbanje za mame i bebe - Zagreb, Vrbani i Radnička

Vježbanje za mame i bebe

Svaka mama nakon poroda teži liniji kakvu je imala prije trudnoće, a i samo majčinstvo i ovom periodu traži tjelesnu formu zbog stalnih podizanja, spuštanja i nošenja djece, pa se tako mame često žale na bolove u leđima, ramenima i rukama.

Važnost vježbanja za mame i bebe ne leži samo u vraćanju forme i oblikovanje tijela u mama već i kvalitetnog povezivanja djeteta i majki kroz aktivnost uz puno poljubaca, dodira i osmjeha.

Programi se provode dva puta tjedno u trajanju od 45 minuta u jutarnjim satima od 9.15 do 10 sati Joga za Mame i Bebe te od 10.15 do 11 sati Mama i Beba GYM.

Programi se provode na dvije lokacije u Zagrebu u našim sportskim centrima na Vrbanima utorkom i četvrtkom (shopping centar Point) i Radnička-Katran ponedjeljkom i srijedom.
Dijete i majka mogu početi sudjelovati već od šestog tjedna odnosno kada dijete počne samostalno podizati glavicu pa sve do 1.5 godine starosti.

Više informacija za programe Vježbanje za mame i bebe možete dobiti od naše trenerice i voditeljice programa diplomirane kineziologinje Željku Damjanić, prof. na mobitel 095 8641921 .

Svoj probni trening možete rezervirati već danas putem naše upisne forme.

Upišite svoje dijete već danas!
Dotaknite za pojavu upisne forme.

Odaberite program:Odaberite lokaciju upisa (nije obavezno):

Kako ste došli do nas?
Internet portali (Jutarni list i dr.)LetakPreporukaFacebookRadio
Za zaštitu od spama molimo vas upišite slova i brojke sa slike:

captcha

Obavezno provjerite jeste li točno upisali vašu e-mail adresu, na nju će stići kopija vaše poruke.
2.5 do 3.5 godine
4 do 6 godina
7 do 12 godina