... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net
Počeli su upisi u novu sportsku godinu!

Sportska škola Olimpići djeluje i usrećuje djecu već 10 godina. Kroz naš program prošlo je više od 10 000 zadovoljne djece koju smo svakodnevno učili novim vještinama i sposobnostima koje, ne samo da su ih kvalitetno uvele u svijet sporta, već su i napravile nešto puno važnije: pokazale im da mjesta u sportu ima za svakoga.

Sport za djecu koji kvalitetno uključuje svako dijete kroz igru i zabavu svakako nije lagan zadatak, zato su tu naši kvalitetni, odabrani kineziolozi koje kontinuirano educiramo kroz različite tečajeve i radionice. Na taj način postali smo predvodnici u radu sa uzrastom djece od 4. do 6. godina, ali i sa onima s kojima malo tko danas zna i želi raditi, a to su djeca od 2.5 do 3.5. godine.

Naše znanje i iskustvo je dugo godina kaljeno uz nadzor odgajatelja, pedagoga i psihologa. Oni su nas formirali nakon našeg završenog obrazovanja na fakultetu i opravdano možemo tvrditi da smo najeduciraniji kadar na području Hrvatske pa i šire.

Što se tiče programa, osim sportske škole kvalitetno provodimo različite programe škole plivanja, skijanja, biciklizma, gimnastike, juda, raznih kampova, izleta i skijanja.

Možemo ponosno reći da naša udruga predstavlja suvremeni dječji sportski lifestyle.

Kako biste rezervirali svoje mjesto na nekoj od 10 lokacija u Zagrebu (Gračani, Centar, Medvešćak, Vrbani, Novi Zagreb- zapad, Novi Zagreb-istok, Knežija, Gajnice i Prečko) popunite upisni formular i učinite za Vaše dijete prvi kvalitetan korak u svijet sporta.

Upišite svoje dijete već danas!
Dotaknite za pojavu upisne forme.

  Molimo odaberite program:  Odaberite lokaciju upisa (nije obavezno):


  Kako ste došli do nas?
  Internet portali (Jutarni list i dr.)LetakPreporukaFacebookRadio

  Za zaštitu od spama molimo vas upišite slova i brojke sa slike:

  captcha

  Obavezno provjerite jeste li točno upisali vašu e-mail adresu, na nju će stići kopija vaše poruke.

  2.5 do 3.5 godine
  4 do 6 godina
  7 do 12 godina