... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net

Revijalno natjecanje iz gimnastike

gimnastka za djecu - Olimpići

Ove godine na revijalnom zatvorenom prvenstvu Olimpića malene gimnastičarke Olimpića imale su priliku pokazati što su naučile.

Iako se natjecanje nije bodovalo standardnim službenim načinom, već gromoglasnim pljeskom, to nije spriječilo vježbačice da sve odreda zasluže medalje koje su na kraju i dobile od svojih trenerica.

Manje su djevojčice svoje znanje pokazale prolazeći gimnastički poligon. Poligon je sadržavao vježbe na tlu, preskoku, karikama i gredi.

Veće su vježbačice svoje znanje pokazale vježbajući vježbe po spravama i to redom na tlu, dvovisinskim ručama, gredi i preskoku.

Na tlu smo mogli vidjeti zvijezde, most i druge atraktivne elementene, na gredi također zvijezdu, na preskoku čak i salto... Svakako djevojčice su zaslužile i pljesak i medalje kojima su bile nagrađene.
Jedva čekamo sljedeću sezonu i nove vježbe i natjecanja.

Do tada Vam želimo ugodne praznike.

Uživajte u ljetu!!!

Vaši Olimpići

Više informacija: Sportska gimnastika u novoopremljenom sportskom centru Olimpići na Vrbanima.

Novi sportski centar Olimpići

Otvorili smo na Vrbanima novi sportski centar Olimpići u kojem ćete moći osim sportske škole vježbati:
sportsku gimnastiku
judo
• sportsko penjanje
Više...

Proljetni kamp na dvije lokacije

Pogledajte proljetne kampove koji će se ove godine održavati na dvije lokacije: Fitness centar Vita i SC Olimpići, Vrbani i Jarun. Radno vrijeme kampa je od utorka 3.4. do petka 6.6. od 8.00 do 16.00 sati (po dogovoru roditelj može dijete ostaviti i ranije).
Više...

Termini odrada

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da se treninzi Olimpića neće održavati u razdoblju 22.12.2017. do 5.1.2018. zbog izostanka djece povodom blagdana. Kliknite i pogledajte raspored odrada.
Više...

5-dnevna škola skijanja za djecu predškolske dobi

Škola skijanja Ski kluba Zagreb za djecu predškolske dobi na Sljemenu idealan je prvi korak za svako dijete. Naši učitelji skijanja će Vašem djetetu pomoći da u društvu vršnjaka uz igru i dobru zabavu na najljepši mogući način stekne vještinu skijanja i razvije natjecateljski duh.
Više...
1 13 14 15