... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net

SURADNJA S KINEZIOLOŠKIM FAKULTETOM


Čast nam je pohvaliti se da je krovna institucija naše struke prepoznala kvalitetu i entuzijazam našeg rada te našim trenerima kineziolozima dala povjerenje suradnje.
U prostorijama fakulteta 7. studenog naš predsjednik Dalibor Mayer potpisao je potvrdu o suradnji s nositeljem modula Kineziologija u edukaciji, prof.dr.sc. Borisom Neljakom i dekanom fakulteta prof.dr.sc. Tomislavom Krstičevićem.
Potvrdom se između ostaloga navodi:
"Program Univerzalne sportske škole Olimpići, kao i kadar koji ga provodi, prepoznali smo kao iznimno stručan i učinkovit u provođenju tjelesnog vježbanja djece predškolske dobi. Navedeno nas je ponukalo na suradnju jer samo takav rad može dati izuzetan doprinos kvaliteti osposobljavanja budućih magistara kineziologije."

Novi sportski centar Olimpići

Otvorili smo na Vrbanima novi sportski centar Olimpići u kojem ćete moći osim sportske škole vježbati:
sportsku gimnastiku
judo
• sportsko penjanje
Više...

Proljetni kamp na dvije lokacije

Pogledajte proljetne kampove koji će se ove godine održavati na dvije lokacije: Fitness centar Vita i SC Olimpići, Vrbani i Jarun. Radno vrijeme kampa je od utorka 3.4. do petka 6.6. od 8.00 do 16.00 sati (po dogovoru roditelj može dijete ostaviti i ranije).
Više...

Termini odrada

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da se treninzi Olimpića neće održavati u razdoblju 22.12.2017. do 5.1.2018. zbog izostanka djece povodom blagdana. Kliknite i pogledajte raspored odrada.
Više...

5-dnevna škola skijanja za djecu predškolske dobi

Škola skijanja Ski kluba Zagreb za djecu predškolske dobi na Sljemenu idealan je prvi korak za svako dijete. Naši učitelji skijanja će Vašem djetetu pomoći da u društvu vršnjaka uz igru i dobru zabavu na najljepši mogući način stekne vještinu skijanja i razvije natjecateljski duh.
Više...
1 13 14 15