... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net

Počeli upisi u sportsku školu. Olimpići na još dvije lokacije!

Olimpići nova lokacija - Vrapče

Od ove godine Sportska škola Olimpići djeluje na još dvije lokacije u dječjem vrtiću Vrapče i to na lokacijama Nikole Gorjanskog 7 (centralni objekt) i Rašljice 20 i to u terminima od 15.00 do 15.45 i 15.45 do 16.30 sati.

Ostale, stare termine i lokacije možete vidjeti na našim rasporedima https://www.olimpici.net/raspored/

Svoje dijete možete upisati već danas putem našeg prijavnog obrasca https://www.olimpici.net/upisi/

Provjerite zašto svake godine vježba kod nas preko 600 zadovoljne djece i taj broj se kontinuirano povećava. Vježbanje uz igru omogućuje djeci da koriste svoju kreativnost razvijajući svoju maštu, spretnost i fizičku, kognitivnu i emocionalnu snagu. Igra je izuzetno važna za zdrav razvoj mozga, prvenstveno zbog nepravilnog korištenja dostupnih tehnologija (pretjerano korištenje mobitela, tableta, kompjutera, pretjerano gledanje televizora i sl.).

Kroz vježbanje u igri se djeca u vrlo ranoj dobi uče fokusu, pažnji, komunikaciji sa svijetom oko sebe.

Sve informacije možete dobiti na info@olimpici.net ili 098 9424 186.

Vidimo se početkom rujna!

Novi sportski centar Olimpići

Otvorili smo na Vrbanima novi sportski centar Olimpići u kojem ćete moći osim sportske škole vježbati:
sportsku gimnastiku
judo
• sportsko penjanje
Više...

Proljetni kamp na dvije lokacije

Pogledajte proljetne kampove koji će se ove godine održavati na dvije lokacije: Fitness centar Vita i SC Olimpići, Vrbani i Jarun. Radno vrijeme kampa je od utorka 3.4. do petka 6.6. od 8.00 do 16.00 sati (po dogovoru roditelj može dijete ostaviti i ranije).
Više...

Termini odrada

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da se treninzi Olimpića neće održavati u razdoblju 22.12.2017. do 5.1.2018. zbog izostanka djece povodom blagdana. Kliknite i pogledajte raspored odrada.
Više...

5-dnevna škola skijanja za djecu predškolske dobi

Škola skijanja Ski kluba Zagreb za djecu predškolske dobi na Sljemenu idealan je prvi korak za svako dijete. Naši učitelji skijanja će Vašem djetetu pomoći da u društvu vršnjaka uz igru i dobru zabavu na najljepši mogući način stekne vještinu skijanja i razvije natjecateljski duh.
Više...
1 13 14 15