... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net

BESPLATNO ČUVANJE DJECE I IGRA DOK TRAJE ŠTRAJK

Dragi roditelji Olimpića školaraca,

podržavamo kolege profesore i učitelje u svakom pogledu!
Svijesni problema koji se stvaraju roditeljima koji moraju redovito na posao tu smo za Vas!
Od ponedjeljka 25. studenog pa do kraja štrajka Olimpići imaju gdje!

Otvaramo svoje dvorane za Vas.

Ponedjeljak, srijeda i petak od 7:30 do 16:00 možete dovesti svoje dijete u Point centar. Utorak i četvrtak čuvanje se održava u Vita centru. Čuvanje je za naše članove POTPUNO BESPLATNO!

Nakon okupljanja odradit ćemo jutarnju tjelovježbu, zajedno ćemo igrati sportske igre i društvene igre.

Treba se prijaviti na naš mail info@olimpici.net (navesti ime i prezime te datume kada Vam je čuvanje potrebni) i pripremiti užinu koju će dijete donjeti sa sobom. Dijete naravno može uzeti sa sobom i neke društvene igre, knjigu i sl.

Vaši Olimpići

Za sve dodatne informacije:
Dalibor 0989424186

SVETI NIKOLA 4.12.2022. Point centar Vrbani 16:00 – 18:00

Postoji li bolji način da Vaše dijete uđe u blagdansko raspoloženje nego na još jednom okupljanju sa Olimpićima. Ovoga puta uz Olimpiće dolazi i jedan važan gost, uz čije bi se prisustvo mogli i zasladiti!!!
Više...

Pogledajte kako nam je bilo na izletu :-)

Dok neki gledaju kako se zavući pod pokrivač i uz šalicu toplog napitka sjediti u kući, mi smo odlučili krenuti u prirodu te kvalitetno i aktivno provesti vikend.
Više...

Kraljičin zdenac subota 12. studenog

Dok neki gledaju kako se zavući pod pokrivač i uz šalicu toplog napitka sjediti u kući, mi smo odlučili krenuti u prirodu te kvalitetno i aktivno provesti vikend.
Više...

NAJSTRAŠNIJI TULUM U GRADU – DOĐI AKO SE USUĐUJEŠ

HALLOWEEN 31.10. od 17:00 do 19:00 sati te od 19:30 do 21:30 sati, POINT CENTAR Vrbani. Djeco, ako ste jako veliki i hrabri, ono, ako imate barem 5 godine i spavate sa ugašenim svjetlom, ovo je pravi trenutak da svima pokažete svoju neustrašivost.
Više...

UPISI U NOVU SPORTSKU GODINU 2022/23.

UNIVERZALNA SPORTSKA ŠKOLA Olimpići djeluje 14 godina na više od 16 lokacija u 3 grada i počeli smo s upisima u novu sportsku godinu.
Više...