... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net
AFTER SCHOOL OLIMPIĆI

Zadaća - Trening - Zabava

NE ŽELITE DA VAM JE DIJETE SAMO KOD KUĆE BEZ NADZORA?

ŽELITE DA VAM DIJETE REDOVITO OBAVLJA SVE ŠKOLSKE OBAVEZE? I DA ZA TO IMA ADEKVATNU POMOĆ?

ŽELITE DA VAM DIJETE REDOVITO VJEŽBA?

- Olimpići imaju rješenje za sve!

NOVI PROGRAM u POINT CENTRU VRBANI

Popodnevno čuvanje malih školaraca!

Ravno iz škole u dvoranu!

Nakon završetka nastave naši treneri ( diplomirani kineziolozi, profesori tjelesne i zdravstvene kulture) sa Vašim školarcima pišu zadaću i obavljaju sve ostale školske obaveze, vježbaju programiranim treninzma, igraju se i rade sve ostalo što bi Vaše dijete moralo samo dok ste Vi na poslu.

Svaki dan, od ponedjeljka do petka, odmah po završetku nastave, pa sve do 16:00 sati ( po dogovoru i duže ) Vaš i naš Olimpić školarac može kvalitetno, konstruktivno i edukativno provesti vrijeme sa nama.

Prvo uvijek obavimo sve školske obaveze. Potom imamo kratak odmor uz užinu, a zatim slijedi trening.

Treninzi su koncipirani na načina da se uz cijelokupan motorički razvoj svaki tjedan dodatno vrijeme posveti pojedinom sportu. Na taj način s vremenom se djecu prema afinitetima i sposobnostima polagano uvodi u specijalizaciju prema određenom sportu bez zapostavljanja orijentiranosti prema cjelokupnom motoričkom razvoju i zdravlju. Srijedom je planirano da trening bude nešto kraći kako bi se ostavilo prostora za regeneraciju tijela - napomenuti ukoliko dijete trenira dodatno neki sport kako bi trener tu informaciju mogao uzeti u obzir kod programiranja opterećenja.

Slobodno vrijeme provodimo igrajući društvane i zabavne igre različitog karaktera. Cilj je da svako dijete pronađe nešto za sebe. Potičemo razvoj socijalnih vještina. Naše pedagoške metode zasnivaju se na sustavu nagrađivanja umjesto kažnjavanja, kao i na razgovoru kroz koji se pokušava na blag no autoritativan način dovesti dijete da samo dođe do ispravnih zaključaka.

Svaki mjesec u fondu 8 radionica provest će se program kreativnog tipa. Taj dio vremena svakog će mjeseca imati naglasak na drugi oblik kreativnog izražavanja. Tako da će se kroz akademsku godinu izrađivati instrumenti, crtati, plesati, priređivati predstava.…

Cijena programa: 800 kn/mj

 

 Upišite svoje dijete već danas!
Dotaknite za pojavu upisne forme.

  Upis za After School Olimpiće  Odaberite program:


  Kako ste došli do nas?
  Internet portali (Jutarni list i dr.)LetakPreporukaFacebookRadio

  Za zaštitu od spama molimo vas upišite slova i brojke sa slike:

  captcha

  Obavezno provjerite jeste li točno upisali vašu e-mail adresu, na nju će stići kopija vaše poruke.

  2.5 do 3.5 godine
  4 do 6 godina
  7 do 12 godina